2020-04-02 08:43:00

Obavijest mentorima natječaja Glazbena baština našeg zavičaja

Poštovani, 31. ožujka 2020. bio je zadnji dan prijave učeničkih radova na natječaj Glazbena baština našeg zavičaja (u privitku pod opširnije),  kojeg već tradicionalno devetu godinu za redom raspisuju Gradska knjižnica Ivan Vidali, TZ Grada Korčule i TZ Općine Lumbarda u okviru projekta Korčulanska baština. 

U skladu s trenutnim okolnostima izazvanim koronavirusom, ponukani smo rokove za prijavu na ovogodišnjeg natječaja produžiti do 15. svibnja.

U nastojanju da zadržimo kontinuitet ovog značajnog i uspješnog projekta, odlučili smo realizaciju projekta provesti u virtualnom obliku. Pozivamo mentore da razmotre mogućnosti organiziranja aktivnosti za provedbu natječaja u sferi virtualnog. Iskoriste stoga svoje on-line kanale, društvene mreže, video i audio servise, prijenose uživo i ostale mogućnosti s kojima raspolažete.

Povežite se, umrežite i istražujte, potaknite kreativnost Vaših učenika, kako bismo zajedničkim snagama osigurali provedbu natječaja i uspješnu realizaciju projekta Korčulanska baština i u ovoj godini. Veselimo se nastavku suradnje!

Srdačan pozdrav, Milojka Skokandić dipl. knjiž.

http://www.os-pkanavelica-korcula.skole.hr/upload/os-pkanavelica-korcula/newsattach/11087/Natjecaj_Glazbena_bastina_naseg_zavicaja_poziv.pdf

 


Osnovna škola Petra Kanavelića Korčula