preskoči na sadržaj

Osnovna škola Petra Kanavelića Korčula

Login

Iz povijesti škole...

Dan jabuka u 1.a učiteljice Meri Amadeo, 2015. godina

(pogledaj album starih fotografija)

Vremenska prognoza

 

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Koliko vremena dnevno provodim za računalom?
Javite nam se!

Imate sliku, komentar, kritiku, pohvalu... Sudjelujte u stvaranju stranica, javite se!

claudia.tarle@gmail.com

Tražilica

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 5. 2010.

Ukupno: 2125027
Ovaj mjesec: 4616
Ovaj tjedan: 10
Danas: 10

-

Vijesti Web tima
Maša za Valentinovo
Lovro Denoble Eva Berišić / datum: 15. 2. 2017. 17:34

Možda niste znali da je na dan Valentinova Međunarodni dan darivanja knjiga.

Jedna mama koja voli čitati knjige našoj je knjižnici darovala super komplet knjiga o doživljajima djevojčice Maše. Ove vesele knjiga napisala je Sanja Pilić. Knjige su lijepo ilustrirane i jako su dobre za početnike u čitanju, piše da su za dob od 7-11 godina. Djeca će se Mašinim zgodama sigurno veseliti! Nadamo da će ove knjige često posuđivati.


[OPŠIRNIJE]BBC micro:bit - Robotika iz učeničkog kuta
Dinko Fabris / datum: 8. 2. 2017. 18:28

Croatian Makers je udruga koja upoznaje djecu s robotikom, automatikom i programiranjem. Napokon su danas došli u našu školu i napravili dvije radionice: s učenicima petog i šestog, te sedmog i osmog razreda. 

Na radionici je svaka grupa dobila svog M- bota na kojem smo učili kako ga programirati da radi razne stvari.

Prvo što smo naučili bilo je kako ga programirati da se upali svijetlo i glazba, to jest kako da proizvodi razne tonove. M- bot čak može raspoznati boje pomoću senzora, one tamnije od svjetlijih. Na vrhu ima čip, a na dnu tri kotača koji mu pomažu u kretanju. Robota ima u plavoj, ali i ružičastoj boji. Nakon toga malo smo se pozabavili s kretanjem našeg M- bota. Svi smo mislili da će to biti nešto jako teško, ali zapravo je vrlo jednostavno i zanimljivo. 

Svi smo se jako zabavili, naučili smo nešto potpuno novo i vjerujemo da većina nas želi da u našoj školi bude održano još mnogo ovakvih radionica.

Dinko Fabris, 6.b 

pogledaj fotogaleriju... 


[OPŠIRNIJE]Božić direkt
Dinko Fabris / datum: 23. 12. 2016. 09:37

Ove godine doživjeli smo jednu drugačiju priredbu od ostalih. Članovi dramske skupine Orama zamislili su priredbu kao Božić direkt u kojem su bili voditelji u studiju, reporteri, čak i novinari školskog web tima. Prenosili su zanimljive vijesti i događaje i iznosili činjenice koje su se događale tijekom prvog polugodišta.

Naravno, božićna priredba je kao i uvijek bila prilika za predstavljanje prvaša. Nastupili su prvaši iz Korčule koji su svojim plesom razveselili publiku, a njihovi prijatelji, prvaši iz Lumbarde su nas razveselili sa svojom božićnom čestitkom. Hrabra je bila i prvašica iz Račišća koja je sama predstavljala cijelu školu.

Dnevnik je započeo ozbiljnim vijestima. Da svijet nije tako lijep kao što se čini pokazali su nam drugaši Djevojčicom sa žigicama. I jedni i drugi četvrtaši su bili odlični. Jedni su se rasplesali uz Jennifer Lopez, a drugi glumili Pera Kvržicu i poručili nam da možemo promijeniti svijet tako što mijenjamo sami sebe.

Bilo je i recitacija i monologa, sve do sporta i vremenske prognoze, a moramo spomenuti i ništa manje važni zbor i klapu koji su zablistali svojim pjevanjem i dočarali božić na priredbi.

Ma, svi su bili odlični, vidimo se sljedeće godine na istom mjestu i u isto vrijeme, a do tada SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!

Dinko Fabris, 6.b

foto C. Tarle, A.Tedeschi, fb galerija Andree Tedeschi 1. dio, 2. dio


[OPŠIRNIJE]Pripreme za Božić u Račišću
Zvonimir Skorin / datum: 15. 12. 2016. 10:07

Pitali smo učiteljicu Luči Farac kako teku pripreme za Božićne blagdane u Račišću. Evo što nam je ispričala: Za Svetoga Nikolu, kao i svake godine, imali smo priredbu u hotelu Mediteran koju smo pripremili zajedno s vrtićarima. 

Na priredbi je bilo mnogo igrokaza i pjesama. Djeci smo pripremile iznenađenje. Ujutro, na Svetog Nikolu, dočekala ih je u školi čizmica s poklonom. 

Svake godine u božićno vrijeme prikupljamo humanitarnu pomoć za Caritas u Kninu. Pripremili smo se za Božićni sajam u Korčuli, a  imamo i svoj mali Božićni sajam u Račišću. Održali smo u školi radionice s roditeljima. Zajedno smo se zabavili, bilo je ugodno, s roditeljima smo izrađivali razne ukrase. 

Zvonimir Skorin, 6.a, foto fb


[OPŠIRNIJE]Stižu dojmovi sa sajma (loading... :)

Kao i svake godine, u ovo ludo božićno vrijeme održao se poznati Božićni sajam. Svi razredi od prvog do četvrtog su sudjelovali sa svojim uradcima i stvarima za koje su mislili da će dobro doći nekome drugome, tko ih, naravno, kupi. I ove smo godine na štandovima mogli vidjeti maštovite božićne ukrase, igračke i kolače. No, prije svega bio bi red da vidimo jesu li i sudionici uživali u ovom sajmu.

Vinko Botica, 2.b: Na ovom božićnom sajmu mi je super jer možemo kupiti sve i svašta. Svi su štandovi bili odlični, ali mislim da je naš ipak bio najbolji od svih. Ja sam također pridonio našem štandu jer sam donio autiće i razne društvene igre.

Mario Novaković 4.a: Na ovom sajmu mi se najviše sviđaju naše jaslice, koje smo sami napravili, jer su posebne, niko nema takve. Sviđa mi se to što se svi družimo i zabavljamo. Za sada sam kupio ukrase za sobu, a donio sam dva stripa i karte.

Dinko Fabris 6.b


Božena Aščić: Sajam je lijep, kao i uvijek, a i vrijeme je ove godine lijepo. Najljepši su mi stolovi od 3.a i od 2.a. Najdraže što sam kupila je zvončić iz 3.a. Najviše me dojmilo koliko su sva djeca sretna.

Ivana Farac: Na sajmu je odlično, ne mogu se odlučiti što je najbolje. Sve što su razredi pripremili je lijepo. Djeca su tako vrijedna i maštovita!

Ivana Poljak: Super je na sajmu. Svi su razredi super i odlično su se pripremili. Najvrjednije je to što se svi okupe, trude se, prodaju i druže..

Katarina Skeleta: Sva djeca sudjeluju i to mi se baš sviđa. Najljepši mi je stol od 2.a. Kupila sam lijepog Djeda Božičnjaka.

Irena Čibarić: I meni je najlijepši stol je od 2.a, ali i sve ostalo je tako lijepo na sajmu. Dojmilo me veselje djece. Kupila sam odlične kolače i bruštulane mindole.

Edita Vilović: Ima puno ljudi i djeca su se potrudila. Svi stolovi su mi lijepi na svoj način. Ima svega. Sve mi je lijepo što sam kupila. Drago mi je što su djeca kreativna.

Renata Curać: Sve je lijepo na sajmu, lijepa je atmosfera i ugodna muzika. Najljepši mi je stol od 3.a. Kupila sam dosta toga, a posebno mi je lijep jedan sviječnjak.

Suzana Ilišković: Najviše me dojmilo kako su svi dobro organizirani. Najljepša mi je hrana. Kupila sam arancine. Stol s jaslicama od 4.a mi je najzanimljiviji.

Sandra Arnold: Jako mi se sviđa mjesto (ovo je prvi put da je sajam ispred škole). Stol od 2.b mi je najljepši. Kupila sam lijepi aranžman. Uživam gledati kako se djeca vesele.

Saša Krkeljaš: Sve mi je lijepo na sajmu, ali je stol od 1.a najljepši! Kupio sam ukrasnu vrećicu koju su izradili prvaši i kolač u boci. Drago mi je gledati veselje djece. 

Lora Pranjić i Matea Aščić, 5.b


Olga Radovanović Bjondo: Sajam mi je super ideja. Ja sam išla u ovu školu, ali tad nismo imali sajam. Najdraži mi je stol 1.b jer sam i ja sudjelovala, izrađivala sam svječnjake, odlični su.

Nikola Amadeo: Odlično mi je na sajmu, sudjeluje puno djece, svi su veseli, to je super. Išao sam u ovu školu i ne sjećam se jesam li imao ovakav sajam i prodaju, mislim da je bilo drukčije. Najdraži mi je stol od moje mame, to je 2.b. 

Maxim Noah Vučković 6.b


Ankica Tomić: Sajam je odličan i zabavan. Baš mi se sviđa muzika. Na sajmu sam kupila dvije stvari koje su mi se jako svidjele. Žalim što nije bilo ovakvih sajmova kad sam ja bila mala. Na sajmu ništa ne bi promijenila.


Ksenija Curać: Jako je lijep sajam. Kupila sam svašta nešto maštovito i kreativno. Nažalost, kad sam ja bila mala nije bilo ovakvih sajmova. Želila bi da sajam ostane kakav je i sad.


Hrvoje Sansović, 3.b: Sajam je dobar. Ima puno kreativnih stvari. Kupio sam jednu igračku koja mi se posebno svidjela. Ne bi ništa mijenjao, sajam mi se baš sviđa.


Dino Šain, 3.b: Sajam je odličan. Vidio sam dobre i cool radove i stvari, a ono što mi se najviše svidjelo sam kupio. Volio bih i da neki štandovi snize cijene.


Vito Ilišković, 3.a: Sajam mi se jako sviđa. Malo sam ogladnio pa sam kupio krafne i popio sam sok. Volio bih da se sajam održava na rotondi.


Špiro Brčić, 2.b: Sajam je dobar. Ima puno zanimljivih igračaka. Kupio sam dva autića. Promijenio bih da ima više igračaka.


Petar Arnold, 2.b: Sajam je odličan. Ima puno igračaka i sviđa mi se muzika. Jako su mi se svidjeli jedan strip i jedna lopta koje sam i kupio. Volio bih da se na sajam doda još malo igračaka i stvari za djecu.


Mirela Tolj: Sajam je jako dobar i veseo je ugođaj. Kupila sam igračke za moje dvije male djevojčice. Kad sam bila mala nije bilo sajmova. Vljela bih samo da imamo malo veće stolove za prodaju.


Marin Tulić, 2.a: Sviđa mi se što na sajmu mogu kupovati jeftino. Kupio sam tri stvari koje su mi se svidjele. Sajam je dobar, nemam ideju što bi se moglo promijeniti na sajmu.


Vesna Botica: Sajam je odličan, za pet! Jako mi se svidio štand drugog a razreda pa sam tu kupila najviše stvari. Tužna sam što nije bilo sajma kad sam ja bila dijete. Sve je odlično, ništa ne bi promijenila.


Kristijan Filipović, 2.a: Dosta mi se sviđa sajam. Ima svega pomalo. Kupio sam jedan bor i jaslice izrađene od drva. Želio bi da sajam bude na zatvorenom, jer je tu hladno.


Duje Bissako, 2.a: Da, sajam mi se svidio. Kupio sam jednu igračku koja mi se posebno svidjela. Ništa ne bi promijenio, sve mi se sviđa, lijepo je.


Zvonimir Skorin, 6.a


[OPŠIRNIJE]U školu vlastitim prijevozom :)
Matea Aščić Lovro Denoble Lora Pranjić / datum: 22. 11. 2016. 08:13

U srijedu je na web timu bilo jako zabavno. Naš prijatelj L.D. se u školu dovezao na hoverboardu (hover - lebdeća, board - daska)

Svi smo bili uzbuđeni da ga što prije isprobamo. Morali smo biti pažljivi da ne bi pali (neki nisu bili pažljivi :)). Treba dobro održavati ravnotežu. Hoverboardom se upravlja cijelim tijelom. Jako smo se zabavili.

Naš prijatelj L.D. nam je još nešto rekao o hoverboardu: Može voziti brzinom od 15 km/h. Najdalje sam se vozio njime od grada kroz Hober do bazena. Hoverboard ima vlastite ključeve. Puni se punjačem na struju, oko dva, tri sata. Težine je oko 10 kg, a može izdržati 120 kg. Svijetli u mraku, a preko bluetootha se mogu puštati pjesme. 

Još smo malo istražili informacije o hoverboardu: izumljen je u 2015 godini. Robert Zemeckis je izumio hoverboard. Postoje dvije vrste hoverboarda: lebdeći i u obliku mini motora. Zaključili smo da je trenutno jako popularan, ali i da je jako skup. 

PS: Nagovarate mame i tate da vam ga kupe. Razmislite pažljivo: hoverboard je skupa naprava, a ne samo igračka. Ako niste trošili džeparac, pomagali ste i bili vrijedni, zaradili ste i uštedili, niste potrošili rođendanske zalihe... pa ste možda donijeli odluku da nećete kupovati ništa drugo -  dobro razmislite hoćete li sve uložiti u hoverboard. Može li vam zaista zamijeniti biciklu? Jeste li odgovorni u prometu? Treba li vam? Hoćete li ga znati čuvati? I najvažnije: hoćete li s veseljem dopustiti prijateljima da ga isprobaju? (C.T.)

Matea Aščić, Lora Pranjić 5.b, Lovro Denoble 5.c


[OPŠIRNIJE]Hajdukovci u Korčuli
Zvonimir Skorin / datum: 16. 11. 2016. 18:18

Danas su Korčulu posjetila tri igrača Hajduka, Frane Vojković, Anthony Kalik i Barry Hamza. 

Došli su u Korčulu radi snimanja Hajdukovog kalendara za 2017. godinu. Dok su se svi slikavali, gurali i tražili autograme, ja sam skupio malo hrabrosti i ispitao jednog od igrača. Prvo sam prišao Anthonyju Kaliku, ali on mi je rekao da pitam Vojkovića. Zašto? Zato što on od sve trojice najbolje govori hrvatski. 

Evo što sam doznao:

  • Kakav je osjećaj igrati na Poljudu?

Izvrstan, najbolji osjećaj je kad je stadion prepun ljudi.

  • Što misliš, koji će Hajduk biti ove godine u Hrvatskoj ligi?

Mislim da ćemo biti treći, iza Dinama i Rijeke.

  • Planiraš li prijeći u neki drugi klub?

Za sad ne. Ostat ću u Hajduku i zabijati golove sve dok mi neki stvarno odličan klub ne da odličnu ponudu.

  • Kako si došao baš u Korčulu?

Poslali su nas iz kluba da skupa s djecom, s navijačima, snimimo Hajdukov kalendar za 2017. godinu. Znao sam da će biti odlično. 

  • Znači li to da ti se sviđa na Korčuli?

Korčula je prekrasna, već sam jedanput bio na ljetovanju.

  • Bi li se volio opet vratiti ovdje?

Da i hoću!

Bilo mi je veliko zadovoljstvo razgovarati sa jednim pravim Hajdukovcem, a nadam se da je i vama bilo zanimljivo.

Zvonimir Skorin 6.a

foto: Gordana Curać Depolo, Andrea Tedeschi fb album


[OPŠIRNIJE]Vježba zaštite i spašavanja
Matea Aščić Dinko Fabris / datum: 5. 11. 2016. 23:04

U OŠ Petra Kanavelića u Korčuli 4. studenoga 2016. je uspješno izvedena pokazna vježba zaštite i spašavanja pod imenom "OŠ Petra Kanavelića 2016.". U vježbi su sudjelovali svi iz sustava civilne zaštite: vatrogasci - DVD Korčula,  policija - MUP Policijska postaja Korčula, hitna pomoć Hrvatski zavod za HMP DNŽ Ispostava Korčula, Hrvatski crveni križ - GD Korčula i HGSS Hrvatska gorska služba spašavanja Stanica Orebić. (C.T.) 


Vježba zaštite i spašavanja

Kao i svaki drugi petak imali smo običnu nastavu. Nakon odmora svi smo krenuli u svoje razrede prema rasporedu. Pričalo se da se nešto događa, mnogi od nas su znali što, ali su to vješto skrivali. Kao i uvijek, neko je slušao u školi, neko nije.

U jednom trenutku, oko 11 sati, počelo je zvoniti nekakvo zvono. Uzbuna! Naš je razred počeo malo paničariti. Veliki crni oblak se počeo dizati ispred našeg prozora, čak se dim malo osjetio u razredu.

Mnogi su pomislili da se radi o požaru, ali smirili smo se i čekali upute. Nakon svih ostalih razreda i na nas je došao red da izađemo iz škole.

Na jedan način smo svi bili prestrašeni, ali na drugi uzbuđeni. Brzim hodom došli smo do parka gdje smo ostali duže vrijeme. Ispred škole je bila gužva, čule su se sirene, gasio se požar i spašavali se ozlijeđeni i izgubljeni.

Saznali smo detalje o ovoj vježbi za Crveni križ, vatrogasce, policiju, hitnu pomoć i HGSS sa psima tragačima.

Bilo nam je žao što su nas poslali u park i nismo mogli gledati spašavanje i gašenje požara. No ipak, svi moramo priznati da je bilo zabavno i naravno, poučno. 

Dinko Fabris 6.b


Još malo novinarske ekskluzive :)


Zanimljivost: Pravi slučaj u vježbi spašavanja

U petak, 4. studenoga u našoj školi smo imali vježbu zaštite i spašavanja u slučaju požara. Sve se događalo po planu, a onda se ovu vježbu upleo i jedan pravi slučaj! 

Dječaku Franku Skeleti je pozlilo i odveden je na hitnu pomoć. Provjerila sam kako je i pitala što se dogodilo. Franko se sad osjeća dobro. Sjeća se da je počeo povraćati  i odjednom ja pao. U nesvjesti je bio 2 do 3 sekunde. Misli da je pao u nesvjest zbog vrućine. Crveni križ ga je odveo do vozila hitne pomoći, stavili su ga na nosila, pregledali su ga doktori i odmah odveli na hitnu pomoć. Bilo je neobično biti pravi slučaj u vježbi spašavanja!

Matea Aščić 5.b


foto Claudia Tarle, facebook reportaža Andrea Tedeschi


[OPŠIRNIJE]Još malo dojmova sa svečanosti Dana kruha
Matea Aščić Lora Pranjić / datum: 7. 10. 2016. 11:20

Učiteljica Mirjana: Sviđa mi se svečanost Dana kruha, uvijek je lijepo, svake godine. Oko našeg stola smo se jako potrudili. A jučer smo mi prvaši bili u pekari i sami smo mjesili kruh. 

Petra Andrijić (mama od Stipeta iz 5.b): Stol od prvaša je najljepši. Sviđa mi se Dan kruha jer volim vesele događaje. Najviše mi se sviđa na Danu kruha što i roditelji rade zajedno s djecom. Napravila sam Talijanske kifliće, evo recept: umijesi se 250 g.brašna, 3 praška za pecivo, malo šećera, 150 ml. mlijeka, 50 g. maslaca, prstohvat soli i stavi se 15 min. u frižider. Zarolajte i odrežite na 8 komada. Napraviti kuglice i premažite žumanjcima. Pecite 20 min. 

Kata Silić, učenica 5.c: Na sajmu mi je najdraže što se možemo družiti na otvorenom. Najljepši mi je stol od petaša. Ja sam donijela kolačiće s marmeladom. Moja je poruka da se nikad ne smije bacati kruh!

Don Frano (korčulanski župnik): Volim Dan kruha zato što vidim da se vama sviđa i zato što smo svi zajedno, posebno roditelji i djeca. Najdraži dio svečanosti mi je blagoslov. Najvažnija poruka je da treba učiti, jer samo ćemo svojim radom zaraditi za kruh.

Dojmove sakupile: Lora Pranjić i Matea Aščić, 5.b


[OPŠIRNIJE]Što znači HOO?
Zvonimir Skorin Jakov Brčić / datum: 9. 9. 2016. 09:48

Hodali smo tako hodnikom i ugledali novi, sasvim zanimljivi pano. Velikim slovima piše HOO. Znamo mi da to znači Hrvatski olimpijski odbor, ali smo se ipak raspitali kod nastavnice tjelesnog Adriane zašto je učenike 8.B potakla da ovaj pano i plakate naprave baš sada. 

I na to smo dobili odgovor. Na plakatima možete pročitati zanimljivosti o olimpijskim igrama od nastanka pa do ovogodišnjih osvajača medalja. Sutra, 10. rujna slavi se 25. godina od osnivanja HOO-a, a 10. rujna je dan kad se slavi Hrvatski olimpijski dan. Link portal HOO.

Zvonimir Skorin, Jakov Brčić 5.a


[OPŠIRNIJE]Najava: Mi u Europi, Europa u nama
Ivana Bilić Sara Kalogjera Tihana Slavić / datum: 22. 5. 2014. 11:43

Prezentacija razrednih projekata "Mi u Europi, Europa u nama"

održat će se u petak, 23. svibnja

s početkom u 10,30 sati u Domu kulture.

Novinarke našeg školskog web tima danas su gostovale na korčulanskom radiju i predstavile projekt "Mi u Europi, Europa u nama". 

Svi ste dobrodošli, vidimo se sutra u 10,30 sati!


[OPŠIRNIJE]Sastanak web tima
Claudia Tarle / datum: 10. 10. 2012. 08:03

Pozivamo sve stare i nove webovce na sastanak tima u četvrtak u 16,00 sati u školskoj knjižnici. Tražimo nove suradnike. Javite se ako volite pisati, fotografirati, stvarati, kreirati;  ako ste  znatiželjni, brzi, maštoviti i volite sve prvi saznati, ako imate neke zanimljive hobije, a posebno ako ste stručnjaci za određeno područje (sport, glazba, igrice, umjetnost, moda, putopisi….). Ako vam četvrtak ne odgovara, svakako se javite u školsku knjižnicu u nekom drugom terminu jer možete biti i dopisnici. Ne zaboravite najvažnije: na stranicama objavljujemo priloge svih učenika i nastavnika bez obzira jesu li uključeni u web tim ili ne jer su ovo naše zajedničke stranice. Dobrodošli svi suradnici! 


[OPŠIRNIJE]Sat povijesti u Gradskom muzeju
Roko Tarle Lucija Botica Petra Seretinek Dario Skokandić / datum: 2. 12. 2010. 20:16

Mi, učenici 7.b s nastavnicom Marijom, posvetili smo sat povijesti odlasku u Gradski muzej Korčula. Htjeli smo saznati nešto više o povijesti našeg grada, a u tome nam je puno pomogla gospođa Marija Hajdić, kustosica muzeja.

Pustolovinu smo počeli s pričom o lumbarajskoj psefizmi, kada je nastala i tko ju je napisao. Kraj psefizme je bio popis svih starih imena Korčule koja su se mijenjala tijekom povijesti.  Pogledali smo zbirku kamenoklesara, a posebno smo istaknuli kipare Iva Lozicu i Frana Kršinića. Vidjeli smo i grbove značajnijih Korčulanskih obitelji; grb obitelji Andrijić, Kanavelić i mnoge druge.

Na gornjem katu traje izložba Korčulanska brodogradnja. Izložene su fotografije i crteži grada od najranijih vremena, neke su nacrtali Venecijanci, a neke Korčulani. Zaključili smo da je brodogradnja bila najvažniji zanat za Korčulane. „Škverovi“ su bili na svakoj strani grada. Istočni dio grada (od marine prema KPK) toliko se razlikuje od današnjeg, da ga nitko nije mogao prepoznati! Tek kad smo  malo bolje promotrili, shvatili smo da ima neke sličnosti s današnjom Korčulom.

Posjet muzeju pomogao nam je da još više proširimo svoje znanje o našem gradu i nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti opet doći u posjet.

Roko Tarle, Lucija Botica, Petra Seretinek, Dario Skokandić 7.b


[OPŠIRNIJE]Traži se web tim!
Judita Bojić Claudia Tarle / datum: 25. 11. 2010. 20:52

Dragi učenici,

stranice škole ne mogu biti potpune bez vas.

Pridružite se WEB TIMU.


Traže se kreativci s malo slobodnog vremena, novinari, fotografi, maheri za tehniku,...

Bilo bi dobro da se znate služiti Internetom, mailom i Wordom, ali sve se može naučiti.

 

Kako se prijaviti pročitajte pod opširnije!
 


[OPŠIRNIJE]Klub prijatelja knjige i medija
Claudia Tarle / datum: 12. 10. 2010. 16:33

Dragi učenici, nastavljamo sa slobodnom aktivnosti: 

Knjižničari i web novinari

(Klub prijatelja knjige i medija)

 

Dogovor i prijave 12. i 13. listopada

(utorak i srijeda 6. sat u školskoj knjižnici) 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju